Rentvandsanlæg

Rengøring med vandanlæg i København og Nordsjælland

Vand fra hanen

Alle ved, at vand betegnes H2O for hydrogen og oxygen. Men i virkeligheden indeholder vand fra hanen også mange andre kemiske elementer, som f.eks. kalk, klorin, jern og kobber – for bare at nævne nogle få.

Hvis man vasker vinduer med ubehandlet vand fra vandhanen og lader dem tørre, sidder disse mineraler og kemiske restkoncentrationer tilbage, når hydrogenet og oxygenet er fordampet, hvilket efterlader mærker og striber på ruderne.

Vandanlæg = ingen kemikalier

​Et vinduespolerings vandanlæg / rentvandsanlæg er et professionelt og miljøvenligt rensningssystem, som ikke anvender nogen former for kemikalier eller rengøringsmidler – kun 100 procent rent, “poleret” vand. Når poleret vand anvendes til vinduespolering/vinduespudsning, efterlades overfladen steril, og når snavset således ikke har noget at hæfte på, bliver vinduerne ikke bare rene, men totalt rene!

Hvordan virker et vandanlæg?

​100 procent rent vand er en ustabil sammensætning, hvor hydrogenet og oxygenet forsøger at undvige hinanden. Vand behøver urenheder for, at hydrogen og oxygen kan binde sammen. Det rene, polerede vand forsøger automatisk at genvinde sin naturlige urene tilstand ved aktivt at absorbere alle urenheder, kemikalier og mineraler, det kommer i kontakt med.​

Derved bliver poleret vand et aktivt og meget effektivt rengøringsmiddel, og når det anvendes til vinduespolering/vinduespudsning, opnår man – med den rigtige teknik – et perfekt slutresultat. Derfor er et vandanlæg / rentvandsanlæg en suveræn løsning.​

Vinduespudsning – uden stige og lifte

​Til vandanlæg / rentvandsanlægget findes en lang række tilbehør, bl.a. vandførende teleskopstænger, som har revolutioneret vinduespoleringsbranchen verden over. De vandførende teleskopstænger har betydet, at man ikke længere behøver at finde stiger og lifte frem, når man skal polere vinduer.

Med de lange, lette karbonfiberstænger kan vinduespudseren stå sikkert på jorden og rengøre vinduespartier i helt op til 20 meters højde. Dertil kommer, at vandanlæg / rentvandsanlægget er et kompakt og mobilt system, som passer i bilen eller på traileren.

Vinduespudseren får frihed til at producere ubegrænsede mængder rengjort vand hvor som helst på hvilket som helst tidspunkt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.

Kontakt os i dag