Ridsefri vinduespolering

Ridsefri vinduespolering af hærdet glas

Er du hovedentreprenør på en bygning med hærdet glas? Som hovedentreprenør er det vigtigt at vælge den rigtige løsning til vinduespolering og rengøring af ruderne, inden opgaven afleveres til kunden.

Hærdet glas kræver særlig omtanke

Det specielle ved hærdet glas er, at det er designet til at flekse mere end traditionelt glas, og det betyder, at overfladen er blødere og ofte mere modtagelig for ridser under rengøring. Derfor er det vigtigt at bruge skånsomme midler og en hensynsfuld teknik, for at undgå at ridse og beskadige glasset.

​Polering af hærdet glas

Når hærdet glas fejlbehandles, kan det give ekstra udgifter i form af reparation af ridser i glasset, som kan blive dyrt. Hos Triumph Service, www.nordicglassrepair.dk samarbejdspartnere, har vi den erfaring samt værktøj til udførelse af ridsefri vinduespolering og eventuel opretning af fejlbegyndt vinduespolering/rengøring af hærdet glas.

Få rene og velpolerede vinduer uden skader i glasset

Triumph Service har stor erfaring med alle former for polering, og vi har det rigtige professionelle udstyr, når I skal have poleret jeres vinduer.

​Har du fået ridset eller skadet dit glas?

Triumph Service kan hjælpe med opretning af fejlbegyndt vinduespolering og rengøring af glas til konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål til ridsefri vinduespolering?

Hos Triumph Service udfører vi professionel vinduespolering. Vi tilbyder en fast aftale med abonnement, hvor ruderne poleres med jævne mellemrum eller en skræddersyet arbejdsplan efter jeres behov. Har I spørgsmål til ridsefri vinduespolering og vil høre nærmere? Ring til os for yderligere information på telefon (+45) 61 86 88 84.

Kontakt os i dag