Vinduespolering efter håndværker

Cement, mørtel eller kalk på vinduer og døre med mere

Få specialist vinduespolering efter håndværker

Har der været håndværkere i gang, og skal I have fjernet beton, mørtel eller kalk på vinduer, inden I skal overlevere jeres projekt til kunden?

Hvis du er hovedentreprenør på en bygning med hærdet glas, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning til vinduespudsning og vinduespolering af ruderne, inden opgaven afleveres til kunden. Her kan Triumph Service hjælpe.

Hærdet glas kræver særlig omtanke

Når man har haft håndværkere forbi, kan man nogle gange ende med cement, beton, mørtel eller kalk på vinduer, døre og karme, og det ser ikke så pænt ud. Men har man glasdøre eller vinduer af hærdet glas, skal man være forsigtig.

Det specielle ved hærdet glas er, at det er designet til at flekse mere end traditionelt glas, og det betyder, at overfladen er blødere og ofte mere modtagelig for ridser under rengøring. Derfor er det vigtigt at bruge skånsomme midler og en hensynsfuld teknik, for at undgå at ridse og beskadige glasset.

Fjernelse af beton-stænk, mørtel, cementpletter og kalk på vinduer, døre og karme

Triumph Service har stor erfaring med alle former for polering, vi fjerner let og ridsefrit beton, mørtel, cementplatter og kalk fra vinduer og rammer. Vi har det rigtige professionelle udstyr, når I skal have poleret jeres vinduer efter besøg fra håndværkerne.

Læs mere om vinduespudsning for erhverv, hvis du ønsker regelmæssigt besøg fra vores vinduespudsere.

Polering af hærdet glas

Når hærdet glas fejlbehandles, kan I risikere at få ekstra udgifter . Det skyldes omkostninger i form af reparation af ridser i glasset, og det kan blive dyrt. Vi er www.nordicglassrepair.dk samarbejdspartnere, og vi har den erfaring samt værktøjet til udførelse af ridsfri vinduespolering og eventuel opretning af fejlbegyndt vinduespolering/rengøring af hærdet glas. Så er I i sikre hænder og garanteret et super resultat.

Er der allerede ridser eller skader i dit glas?

Hos Triumph Service kan vi hjælpe med opretning af fejlbegyndt vinduespolering og rengøring af glas til konkurrencedygtige priser. Der skal nemlig aldrig være en god grund til at ikke at få udbedret skaderne. Der skal jo også tænkes lidt på miljøet.

Har du spørgsmål til ridsefri vinduespolering?

Hos Triumph Service udfører vi professionel vinduespolering. Har I spørgsmål til vinduespolering på byggeplader og vil høre nærmere? Ring til os for yderligere information på telefon (+45) 61 86 88 84.

Vi udfører desuden også facaderens for erhverv. Det er ikke altid nødvendigt med en ny facade, nogle gange kan en alge- og facadevask fra Triumph Service være nok til at få bygningen til at se ud som ny.

Kontakt os i dag