Vinduespolering for erhverv

Vinduespolering til erhverv – København og Nordsjælland

Hos Triumph Service får du professionel vinduespolering til dit erhverv

Uanset hvilken løsning du har brug for, kan Triumph Service levere professionel vinduespolering for erhverv, der er specielt tilpasset dit firmas behov. Dette vidner vores mange tilfredse kunder i både København og Nordsjælland om.

Vinduespolering på fast aftale

​Hos Triumph Service kan du tegne abonnement på polering af vinduer, så du har en fast aftale om, at vinduerne bliver pudset jævnligt. På den måde slipper du for at skulle bestille vinduespoleringen selv. Med et abonnement kommer vi automatisk, når dine vinduer trænger til polering – uanset hvor i København eller Nordsjælland du befinder dig.

Få vasket din bygnings facade

​Ser din facade trist og slidt ud? Det er måske ikke en ny facade, du har brug for. Ofte kan en facaderens fra Triumph Service være nok, og vi kan få gamle og beskidte facader til at se helt nye ud.

​Vi bruger naturligvis kun kvalitetsprodukter, som skånsomt, men grundigt, vasker din bygnings facade på den mest miljøvenlige måde.

Al slags erhvervs vinduespolering

​Vi har alt det nødvendige udstyr til at sørge for en vinduespolering, herunder lift og rentvandsanlæg. Derfor kan vi klare bygninger med såvel mange etager som få.

Vi har ingen begrænsninger, og derfor kan vi også løse præcis din opgave. Derudover tilbyder Triumph Service også rensepolering efter håndværkere, hvor vi kan fjerne cement, beton, mørtel og kalk fra vinduer, heltuden at ridse glasset.

Tilrettelæg din vinduespolering

​Har dit firma flere butikker/afdelinger, som er fordelt ud over hele landet? Kunne du tænke dig en samlet regning på vinduespoleringen og dermed spare administrationsomkostninger? Så kontakt Triumph Service i dag og få en samlet løsning for poleringen af vinduerne i alle afdelinger.

Professionel vinduespolering i hele København og Nordsjælland

​Kontakt os for yderligere oplysninger og få et uforpligtende tilbud på din næste vinduespolering. Fra vores adresse i Ishøj dækker vi hele København og Nordsjælland.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.

Kontakt os i dag